PAMELA IVANKOVIĆ

O meni

Studio PI logo
Pamela-Ivankovic---o-meni
Pamela-Ivankovic---o-meni---1

Upoznajte Pamelu

Malo o meni -

Bila je to ljubav na prvi pogled.
U međuvremenu živjela sam na realciji Zagreb-Italija i svaki slobodni trenutak koristila za odlazak u atelier. Jedva sam čekala da mi ruke budu zamazane od zemlje i da postoji samo taj trenutak stvaranja. 

Web-shop-Studio-PI

TRGOVINA

Ovdje možete vidjeti moje radove ili kupiti poklon sebi ili dragoj osobi. Kupovinom direktno podupirete moj rad i viziju i postajete dijelom priče o umjetnosti, ljubavi i slobodi.

Pokreni video

Peti element

Pet element je kanal koji je zamišljen tako da vam pruži dobar temelj u osnovama izrade keramike ali i da bude nadahnuće da vježbate ili usavršite neku novu ili staru vještinu. Dati ću vam praktične savjete u radu sa glinom.
Kanal je odličan uvod početnicima ali i vodič iskusnijima.

Pamela-Ivankovic--tecaj-keramike

Radionica keramike

Uvijek ste sanjali probati sami izraditi neki keramički predmet ili ste već iskusni sa glinom? Želite novo iskustvo u životu? Upišite radionicu keramike i uronite u kreativu!

Započni odmah sa izradom keramike

MoJI besplatni video SAVJETI

Play Video about Kako izraditi zdjelicu od cijele ploče gline - studio PI

TEMA

S glinom u rukama lako je biti ovdje i sada.

SADRŽAJ

U ovom videu možete vidjeti kako sami možete izraditi jedan mali i jednostavan predmet od gline (zdjelica) tehnikom “ploča” nakon čega ćete moći prstupiti bojanju ili eventualnom ukrašavanju te glaziranju. Samo nebo je granica!

Play Video about Oslikavanje engobom studio PI

TEMA

Oslikavati je lako !

SADRŽAJ

Oslikavanje pečenog predmeta nakon prvog tzv. “biskvitnog paljenja” pomoću kista i stolnog kola za oslikavanje uz malo truda i na jednostavan način. Kada vam kist postane jako dobar prijatelj možete pristupiti glaziranju i ponovnom paljenju predmeta da bi predmet dobio sjaj i postao predmet za upotrebu.

Play Video about Kako izraditi zdjelicu od cijele ploče gline - studio PI

TEMA

Definitivna obrada predmeta i finalno ukrašavanje.

SADRŽAJ

U ovom video pokazati ću vam kako modelirati neki veći predmet (npr.stolna ambijentalna lampa). Bez obzira sto se čini malo zahtjevnije i mozda ćete pomisliti da je komplicirano, trebate samo malo strpljenja i dobre volje.

Novo u TRGOVINI